Anja Bloementrends | Winkelcentrum Stadshagen Zwolle

06 51312795

Dagelijks verse bloemen

7 dagen vers garantie

Bezorging per koerier

Inclusief bijpassende, tijdloze vaas

Zakelijk bloemenabonnement

Met een vast budget altijd verse bloemen in de ontvangstruimte of op kantoor? Anja regelt het!

Altijd verse bloemen in uw bedrijfspand? Dan kunt u gebruik maken van het bloemenabonnement van Anja bloementrends. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Het bloemenabonnement van Anja bloementrends is flexibel en eenvoudig op te zeggen. Komt het een keer niet uit, omdat u op vakantie bent? Geen probleem, bel of mail ons en wij pauzeren het abonnement voor u.

Op maandag en dinsdag bezorgen wij de zakelijke abonnementen. De bloemen komen vers van de groothandel, zijn elke keer anders en het formaat van het boeket bepaalt u helemaal zelf.

Wij maken abonnementen op maat!

Vul hieronder uw gegevens in en het liefst een korte omschrijving van de wensen, dan nemen wij graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

    Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Wij gebruiken deze alleen voor het contact met u.

    Bloemenabonnement

    Altijd verse bloemen in uw bedrijfspand? Dan kun je gebruik maken van het bloemenabonnement van Anja bloemenentrends. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

    Het bloemenabonnement van Anja bloemenentrends is flexibel en eenvoudig op te zeggen. Komt het een keer niet uit, bijvoorbeeld i.v.m. vakantie, dan is dat geen probleem. Bel of mail ons en wij pauzeren het abonnement voor u.