Anja Bloementrends | Winkelcentrum Stadshagen Zwolle

06 51312795

Dagelijks verse boeketten
7 dagen vers garantie
Bezorging per koerier

Boeketten

Bestel de mooiste boeketten bij Anja! Toch liever eerst even kijken? Welkom in onze winkel!

Boeketten vol seizoensbloemen die rechtstreeks van het veld afkomstig lijken. Veel kleur en verschillende bloemensoorten die een afspiegeling zijn van het seizoen en al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Veldboeketten zijn onze specialiteit en tevens de boeketten die we het liefst samenstellen. Het gaat puur om de schoonheid van de bloemen en om deze het best tot haar recht te laten komen. We binden de bloemen op een losse en speelse manier samen zodat we er lekker veel in kunnen doen en het boeket een natuurlijke uitstraling krijgt. Veldboeketten bevatten van alle boeketten uit ons assortiment de meeste bloemen. Door de vele hoogteverschillen ziet u van boven tot onder in het boeket overal weer andere bloemen stralen. De bloemen krijgen de ruimte en kunnen daarmee optimaal tot bloei komen. Een veldboeket komt het best tot haar recht in een ruime glazen vaas.

Als u iemand wilt verrassen met een verbluffend boeket vol bloemen uit het seizoen dan kiest u voor elke gelegenheid uit een van de onderstaande veldboeketten.

Bloemenabonnement

Altijd verse bloemen in uw bedrijfspand? Dan kun je gebruik maken van het bloemenabonnement van Anja bloemenentrends. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Het bloemenabonnement van Anja bloemenentrends is flexibel en eenvoudig op te zeggen. Komt het een keer niet uit, bijvoorbeeld i.v.m. vakantie, dan is dat geen probleem. Bel of mail ons en wij pauzeren het abonnement voor u.