Anja Bloementrends | Winkelcentrum Stadshagen Zwolle

06 51312795

Anja Bloem en Trends – Winkelcentrum Stadshagen in Zwolle

Welkom!

Na 14 jaar bloemen uit huis te hebben verkocht en vele workshops, is op 6 november 2020 aan De Wade 25 in het winkelcentrum van Stadshagen, onze bloemenzaak geopend.

We verkopen naast bloemen en planten ook veel accessoires, zijde-arrangementen (niet van echt te onderscheiden) en helpen met het stylen van uw huis.

Kom gerust een keer langs, welkom!

 

Bekijk de winkel

Anja in het bollenveld
Anja in het bollenveld

Anja

Als kwekersdochter ben ik groot geworden tussen de bloemen. Het was hard werken en vooral veel genieten van de kleurenpracht als de polder in de bloei stond en ik met mijn vader door de bloembedden liep. Hier is de liefde voor bloemen geboren!

Het ondernemen kreeg ik ook met de paplepel ingegoten. Bloembollen werden niet alleen geteeld, ze moesten ook verkocht worden.

Op de foto zie je mij als 6 jarig meisje langs de kant van de weg staan om bosjes tulpen te verkopen aan voorbijgangers.
Zo verdiende ik mijn eerste zakgeld bij elkaar. Met mijn bloemen is het uitgangsprincipe niet veranderd.

Ik hou nog steeds heel veel van bloemen en dat enthousiasme probeer ik elke dag weer mee te geven in mijn werk en naar de klanten toe!

 

Wat klanten over ons zeggen…

Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 35 recensies
Rinske van der W.
Rinske van der W.
Erg vriendelijk personeel en mooie bloemen !
Cock S.
Cock S.
Vorige week en afgelopen dinsdag hebben mijn liefste en ik prachtige pioenrozen gekocht bij Anja bloem en trends.Een fantastische zaak en warme mensen in de winkel.Maar bovenal: geweldige kwaliteit.Wij zullen zeker regelmatig een bezoek gaan brengen!Kortom...onze favoriete bloemenzaak.Warme groet,C.SchoutenM.R.C Behagel( onze voornamen bij Anja bekend😄)
Anneke B.
Anneke B.
Wat een prachtige winkel en aardige eigenaresse!!
Sen V.
Sen V.
Helaas heb ik de afgelopen tijd een aantal rouwboeketten moeten bestellen.Maar wat is het dan geweldig dat bij Anja's bloemen al je wensen voor het boeket in vervulling kunnen gaan.Alles is mogelijk en Anja is ook bereid om advies te geven.De bloemen zijn ook van topkwaliteit!
corinne L.
corinne L.
Wat is dit een ongelooflijk goede bloemist. Wij gingen trouwen en mn trouwboeket was nog mooier dat ik had durven dromen. De overige bloemen geen zorg aan gehad. Ze heeft ons het zo makkelijk gemaakt qua bloemen. En de prijs kwaliteit garantie is echt heel goed. Ik zou iedereen zon goede bloemist aanraden. Na de dag zelf nog 2,5 week kunnen genieten van de prachtige bloemen. Beter kon niet
Efe A.
Efe A.
Tijdens mijn bezoek zocht ik mooie bloemen die lang zouden leven. De mevrouw in de winkel wees een boeket aan die volgens haar een hele sterke bloemen bevatte. 30 euro lichter en na 2 dagen moest de plant weg. Te duur en buitengewoon slechte kwaliteit. Ik raad de alberthein aan als u bloemen wilt kopen.
Cissy K.
Cissy K.
Altijd gezellige sfeer, je wordt vriendelijk geholpen door Anja en Robbyn. Zij proberen mensen blij te maken met bloemen!
Danielle Van L.
Danielle Van L.
Super service, vriendelijk personeel. Kwaliteit bloemen zowel vers als zijde bloemen.
Corjan M.
Corjan M.
Heb met valentijn rizen gekocht, bleken niet vers te zijn. Kon ze binnen week weg foen na verzorging.Werd onderzocht door hun en wat ze gingen doen voor vergoeding.Na 14 dagen ben ik.er maar weer naar toe gegaan en heb als vergoeding weer nieuwe bloemen bij thuiskomst waren er al weer delen ingedroogd en kon net van 2 bossen 1 maken. Deze hangen ook weer na paar dagen.Dus verse bloemen worden daar zeker niet verkocht, ga wel naar Aldi en die blijven zeker een week staan en veel goedkoper
Response from the owner: Jammer dat u deze ervaring heeft met ons product.We krijgen dagelijks verse bloemen binnen, die met de juiste verzorging helemaal tot hun recht komen.
Simone V.
Simone V.
Plant gekocht, waarvan een van de stelen al na een paar dagen losliet. Bij teruggaan naar de winkel wilden ze hem niet terugnemen of ruilen. Erg slechte service en zo komen wij hier niet meer terug.
Jim B.
Jim B.
Goeie en duidelijke foto's op de site, online bestelling geplaatst, in perfecte staat geleverd, snel en mooi. Anja is een topper!
Yvonne M.
Yvonne M.
Per app een bos bloemen laten bezorgen. Vlot bezorgd en je kunt makkelijk middels een tikkie betalen 🌹💐🌷🌻🌼
Response from the owner: Met plezier gedaan!! 💐
Femke B.
Femke B.
Leuke workshop met droogbloemen als vrijgezellenfeest! Wel jammer dat de gegeven feedback door Anja tijdens de workshop niet altijd even vriendelijk overkwam..
Response from the owner: Hallo Femke,Wat vervelend dat je het zo ervaren hebt.We streven ernaar om altijd een gezellige workshop te geven met een zo’n mooi mogelijk resultaat voor iedereen.Groet, Anjabloementrends
Ulbe T.
Ulbe T.
Je wordt hier altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Ze hebben dan ook mooie bloemen en mooie spullen.
Response from the owner: Bedankt voor je reactie Ulbe.Met plezier staan we voor je klaar!
Marijke B.
Marijke B.
Workshop gevolgd met een groep collega’s. Mooi vers materiaal, vriendelijke hulp van Anja en haar collega’s. Echt een aanrader!
Pieter B.
Pieter B.
Top team heeft Anja. 6 jaar terug heeft ze ons bruidsboeket gemaakt en alles wat met bloemen te maken had op onze bruiloft. Elke maand halen wij daar onze bloemen en deze week een super gave vaas gekocht vol met zijde bloemen 💐.Het hele team heeft passie voor hun vak!
Response from the owner: Dankjewel Pieter!Met plezier staan we voor je klaar.
Jasper T.
Jasper T.
Bianca
Bianca
Super mooie winkel, met prachtige planten en bloemen. Meerdere keren boeketten besteld voor bezorging bij vrienden. Prachtig bloemstukken afgeleverd en snel. Ook bloeien mijn plantjes in de tuin super mooi.Al met al met super winkel, met super service
Patricia B.
Patricia B.
Leuke winkel, aardige eigenares.
Lusanne T.
Lusanne T.
Peter L.
Peter L.
Topper
Lies
Lies
Leuke workshop. Prettig in omgang.
van lien S.
van lien S.
Jeane Des C.
Jeane Des C.
Workshop bij Anja, altijd gezellig! Mooi kersttoef gemaakt.
Rolien Van Der Beek R.
Rolien Van Der Beek R.
Het was heel gezellig en een heerlijke lunch we zijn tevreden naar huis gegaan met ons mooie kerststuk.
Herman K.
Herman K.
Goede cervice , mooie boeketen bloemstukken van alle markten thuis
Jan K.
Jan K.
KannietandersdanTopzijn!
Jaren bij ons gewerkt, dus ze heeft een overtreffende trap mee gekregen
Gerda H.
Gerda H.
Peter K.
Peter K.
Ilousa G.
Ilousa G.
Anja heeft een heel mooi bruidsboeket voor mij gemaakt voor mijn bruiloft op 17-02-2017. Hij was echt nog mooier dan ik me had voorgesteld. Het overleg van tevoren ging ook heel soepel, en Anja heeft mijn wensen heel goed vertaald in een prachtig boeket binnen mijn budget.
Rylana B.
Rylana B.
� Super leuk en gezellig, blij met wat we met z'n allen hebben gemaakt! Mooi geworden ���
Carine H.
Carine H.
Super leuke workshop gehad bij Anja. Heel blij met het resultaat. En een geweldig verzorgde lunch! Echt een aanrader 🙂
js_loader