Anja Bloementrends | Winkelcentrum Stadshagen Zwolle

06 51312795

Workshop bloemschikken

Bekijk de agenda en vul het contactformulier in om u in te schrijven.

Lijkt het u ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken bij Anja Bloementrends in Stadshagen, Zwolle echt iets voor u! Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige workshop bloemschikken in onze winkel, bij u thuis of uw bedrijf. De workshop is een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan.

De workshop kan helemaal naar uw eigen wensen worden ingevuld. Uiteraard kunt u zich ook individueel of met z’n tweeën opgeven. Wilt u met een groep komen? Neem dan contact met ons op. Zie daarvoor de agenda en het inschrijfformulier.

Afhankelijk van de 4 seizoenen maken we themastukken, tafelstukken, kransen, boeketten etc. We werken met creatieve materialen, ondergronden en accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. De bloemen komen uiteraard vers van de veiling. Kortom: U gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis! De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. U wordt ontvangen met koffie of thee.

 

Agenda

Maart

Datums van de workshop:
– 21 Maart
– 22 Maart
23 Maart (Vol)
– 24 Maart
28 Maart (Vol)
– 29 Maart
– 30 Maart
– 31 Maart

De worshops starten om 18:30 bij ons in de winkel

Paasworkshops

De paasworkshops staan weer online. Bent u op zoek naar nog wat leuks voorop u eettafel? We hebben keus uit 2 arrangementen.

– Ronde mand 35,-

– Glazen vaas 35,-

U kunt zich opgeven in de winkel of via whatsapp 06-51312795. Ook kan je op de groene knop hieronder drukken voor opgaven. 

Wij hebben er zin in!