Anja Bloementrends | Winkelcentrum Stadshagen Zwolle

06 51312795

Workshop bloemschikken

Bekijk de agenda en vul het contactformulier in om u in te schrijven.

Lijkt het u ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken bij Anja Bloementrends in Stadshagen, Zwolle echt iets voor u! Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige workshop bloemschikken in onze winkel, bij u thuis of uw bedrijf. De workshop is een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan.

De workshop kan helemaal naar uw eigen wensen worden ingevuld. Uiteraard kunt u zich ook individueel of met z’n tweeën opgeven. Wilt u met een groep komen? Neem dan contact met ons op. Zie daarvoor de agenda en het inschrijfformulier.

Afhankelijk van de 4 seizoenen maken we themastukken, tafelstukken, kransen, boeketten etc. We werken met creatieve materialen, ondergronden en accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. De bloemen komen uiteraard vers van de veiling. Kortom: U gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis! De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. U wordt ontvangen met koffie of thee.

 

Agenda

Datum:

Binnenkort hebben we weer data beschikbaar!